Wat doe ik?

 

Wat kan ik voor u doen?

We starten met het maken van een lijstje met uw wensen. Wat wilt u wel en ook heel belangrijk wat wilt u juist niet. Nadat ik een beeld heb gekregen van uw ideeën ga ik direct aan de slag. Als persoonlijk reisadviseur kan ik putten uit vele touroperators en is er dus altijd een geschikte reis samen te stellen voor ieder budget. Ik zoek alles voor u uit en presenteer een speciaal voor u samengesteld overzichtelijk reisvoorstel.

 

Uw vakantie kan van alles zijn zoals een weekendje weg in eigen land, stedentrip, zonvakantie, verre reis, wintersport, een camping, cruise of een safari. Maar denkt u ook gerust aan een groepsaccommodatie met vrienden of familie, een huwelijksreis of een geheel exclusief voor u samengestelde vakantie. Kortom alles is mogelijk. Nadat u mijn voorstel heeft ontvangen kunt u gemakkelijk een keuze maken en is de vakantie al bijna geboekt.

 

Naast de reis en het verblijf regel ik voor u alle denkbare extra’s zoals autohuur, visa, excursies en vervoer naar de luchthaven. Vakantiestress heeft u niet meer, want ik neem al uw zorgen uit handen.

 

Nog even de voordelen van mij als persoonlijk reisadviseur op een rij:

● Geen urenlange zoektochten meer op internet

● Een vrijblijvende offerte op maat

● Dezelfde prijs als online of via een “stenen” reisbureau. Daarnaast krijg je dus ook nog eens mijn service er bij! Meer voor hetzelfde geld dus!

● Flexibel en geen wachttijden

● Persoonlijke service en afwikkeling

● En betrouwbaar want Wereldwijd op Reis is aangesloten bij TravelXL (ANVR 859).

 

Heeft u ook ineens zo’n zin in vakantie? Uw reis is bij mij in goede handen!

wor-beeld-staand-4